Eladó Családi ház, Győr

#194700027

Eladó Családi ház

119 millió Ft

Győr Szabadhegy
Alapterület:
232 m2
Szobák száma:
6 + 2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 700 m2
Kiváló
Kondenzációs kazán
Vegyes
Gépesített
2
Összkomfort
AA+
Optikai
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Minőségi ház frekventált helyen.

Győr, nívós részén Szabadhegyen családi házas övezetében, színvonalas ház eladó. 2017-ben a győri lakosok szavazása alapján a legkedveltebb városrésznek választották meg. 

Az eladásra kínált ingatlan 2 különálló házból áll, amely 1700 m²-es kiváló tájolású telken, 2014-ben minőségi anyagokból, nagy múlttal rendelkező építőipari cég valósított meg. Magas műszaki tartalom( 38-as Porotherm, Rehau nyílászárók. Burkolatok kiválasztásánál nem az "árcédula" volt a fő szempont hanem a kvalitás. Közlekedés nagyon optimális, Belváros 4,1 km-re nemzetközi/országon belüli utazást biztosító M1-es autópálya 2km-en belül felelhető, Nagyobb kereskedelmi egység, Pláza 1200 méteren belül ,szociális intézmények iskola, óvoda, rendelő 800 méteren belül, tömegközlekedési megálló 300 méteren belül megtalálható. Ház terei kellően tagoltak a mai trendeknek megfelelően jól elkülönülnek egymástól ami 6 szobából 3 fürdő-wc-ből és közlekedőből áll. Minden lakrészt külön kondenzációs gázkazán lát el összesen 3 db (kedvező fenntartási költség a mai modern gépészetnek köszönhető). Járólappal burkolt tereket padlófűtés a parkettával fedett részeket lapradiátorok. Az érkező vendégek számára térkövezett parkolási lehetőség van a ház előtt,a belső udvar területe szintén térkővel burkolt. A garázs fűthető, szekcionált Hörmann ajtóval van felszerelve, és ebben a helyiségben külön kialakított részen gondozhatják, fürdethetik házi kedvenceiket is. Kapu elektromos kovácsoltvas.

Különálló házak egymástól elkülönülve kellemes életteret szolgáltat.

Fő épület L1-es 2 szintes nem tetőtéri külön bejárattal egymástól elkülönül. 

L2-es ház födémszerkezetéből kifolyólag újabb szint kialakítható.

 

Műszaki leírás:

-2014-ben épült 38-as Porotherm téglából

-10 cm-es dryvit szigetelés 

-Monolit födémrendszer

-Beton cseréptető

-Teljes hasznos alapterület: 224 m²

-Beépített alapterület: 232 m²

-L1 ház 4 szoba+terasz+erkély

-L2 ház 2 szoba+terasz

 

Miért válaszd ezt a házat?

 

TÖBBGENERÁCIÓS: Lényeges, hogy minden családtagnak legyen egy zuga, ahová el tud bújni, ha pihenni akar, vagy magányra vágyik. Éppen ezért minden lakást külön bejárattal terveztek meg, de a közös tér is szerepet kapott. Jó tehát, ha van egy nagyobb közös udvar, ahol elfér a nagycsalád. Fontos még a rugalmasság is, azaz a ház alakítható legyen, födémszerkezetét így tervezték meg, ha változás áll be, például ha gyerek születik, vagy ha megüresedik egy helyiség.

 

Lakás kiadás hosszútávra, turisztikai célra: Ingatlan kialakításánál fontos szerepet töltött be a minőség és a gazdasági szempont.  Három teljesen különálló, egymástól elszeparálódó, ami lakás kiadás és az egyre nagyobb teret hódító airbnb funkciót tölt be. Miért is? Drága helyeken, mint Győr komoly összegeket lehet megspórolni azzal, hogy a szálláson lehet étkezni, és egyáltalán nem kell kávézóba, étterembe menni. Bevásárolni a szupermarketben és otthon készíteni el a reggelit, vacsorát, valamint ebédre valami finomságot.

 

Kivitelezés: Jelen építőipari helyzetre való tekintettel sokakban megfogalmazódik a kivitelezésből adódó aggályok. Nevezett ingatlan tökéletes, magaszintű műszaki tartalommal rendelkezik. Környezete parkosított, belső udvara térkővel fedett.

Telek mérete miatt, telekmegosztás is kivitelezhető.

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Vendéglátóipari egység
Téglalakás